fbpx

Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia Hétvégi

Tanfolyam kódja:
MFTSTAKH
Tanfolyam hossza:
144 tanóra, 3 hónap, 18 oktatási nap, első öt nap intenzív hétfőtől-péntekig napközben (9.00-16.30), ezt követően szombatonként 09.00-16.30
Ára:

549 500 Ft + áfa, mely tartalmaz egy 150 000 Ft + áfa értékű, a tanfolyamainkon a továbbtanulásodhoz felhasználható ajándék kupont

Akciók:

Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia Karrier Program Esti és Hétvégi

Jelentkezz a Masterfield Karrier Programba, fogadd el a feltételeket és gyere az esti vagy hétvégi Akadémiára 299 500 + áfa díjért!

Masterfield Karrier Program

Oktató:
Rövid ismertetés:

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia a szoftvertesztelés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik hétvégi programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftvertesztelőként elhelyezkedni. 

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

A szoftvertesztelő szakma még kevésbé ismert, de egy megbecsült és jól fizetett foglalkozás. A cégek folyamatosan keresik a szoftvertesztelőket, csak Magyarországon több tízezer informatikusra lenne szükség. Egy kezdő szoftvertesztelő 300 ezer és 450 ezer közötti bruttó fizetésre számíthat, de ez 1-2 éves gyakorlat után akár a másfélszeresére is emelkedhet.

400-nál több szoftvertesztelő válaszaival elkészített 2019-es kérdőívünk átlagosan 436 400 Forintos nettó fizetést mutat a szoftvertesztelők körében.

Szoftvertesztelők átlagos nettó fizetése 2019

A teljes elemzést itt érheted el.

A szoftvertesztelésben is vannak igen komoly területek, de a kezdéshez nem szükséges mély technikai ismeret. Bárkiből ugyan nem lehet szoftvertesztelőt faragni, de ebben a szakmában sincs semmi misztikus, ez is egy tanulható hivatás.

Ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd a programot kelleni fog:

 • Erős számítástechnikai ismeretek
 • Jó logikai és analitikus készség
 • Precizitás
 • Angol írott szöveg középfokú megértése
 • Számítógépek iránti rajongás ;)

Kipróbálhatod rövid tesztünket, amely segít felmérni, hogy neked való-e a szoftvertesztelés. Ha úgy érzed, hogy mégsem neked találták ki a szoftvertesztelést, akkor ajánljuk neked programozówebfejlesztő vagy rendszerüzemeltető akadémiánkat.

Jelenleg az intenzív programunkat nézed. Itt 2 hónap alatt, 30 napon zajlik az Akadémia, hétköznap, napközben, normál munkaidőben. A tanfolyam szabadabb napokat is tartalmaz, amikor időd lesz elmerülni az anyagokban. Tapasztalatunk szerint szükség van lazább napokra is ahhoz, hogy ez a rengeteg új tudás ne legyen túl megterhelő és tényleg rögzüljön.

Az Akadémia elérhető esti és hétvégi ütemezésben is.

A következő indulási időpontunk hamarosan...

Az élő oktatások mellett rendszeres telefonos és személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk. Oktatóink, mentoraink és oktatásszervezőink a résztvevők számára az oktatásokon kívüli időszakban is folyamatosan elérhetők chat felületen.

A Masterfield Oktatóközpont Junior Szoftvertesztelő Akadémiája segítséget nyújt a tesztelői pályán való induláshoz, biztos elméleti és gyakorlati alapismeretekkel ruház fel Téged. A program megkezdése előtt természetesen tisztában kell lenned azzal, hogy senki nem válik néhány hónap alatt profi szoftvertesztelővé. Mint minden új szakma elsajátítása, ez is sok tanulást és gyakorlást igényel, mely egy hosszabb folyamat. Mi megadjuk neked az induláshoz szükséges alapokat, piacképes tudásod lesz, amely lehetőséget ad junior szoftvertesztelőként való elhelyezkedésre.

Az Akadémián kapott ismeretek birtokában leteheted az ISTQB egész világon elismert hivatalos szoftvertesztelői vizsgáját, amely kiváló ajánlólevél az elhelyezkedéshez.

Akadémia résztvevőként egy 150 000 Ft + Áfa értékű kupont kapsz ajándékba, melyet felhasználhatsz az akadémiát követő egy évben a Masterfield tanfolyamaira. Továbbtanulásod így biztosított, hiszen mi rendelkezünk az ország legnagyobb, több mint 30 képzésből álló szoftvertesztelési tanfolyam kínálatával!

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémiát elvégzett résztvevők nagyon jó eséllyel indulnak, amikor az álláskereséshez érnek. Akadémiai programjainkon a szakmai felkészítés mellett magánszemély résztvevők számára karrier tanácsadást is nyújtunk és biztosítjuk a lehetőséget, hogy válogassanak partnereink állásajánlatai között. A képzésen történő részvétel ugyanakkor nem jelent a hallgatóknak kötelezettséget az ajánlatok elfogadására. 
Választhatod a kedvezőbb díjazással és partnernél történő elhelyezés lehetőségével járó Masterfield Karrier Programot vagy a teljesen önálló finanszírozást.

A Masterfield Karrier Program az Akadémia résztvevőinek nyújtott további támogatás, segítség az elhelyezkedésben. Képzés, karrier tanácsadás, állásajánlatok nyújtása és interjúra felkészítés egyben.  A Masterfield Karrier Programban résztvevő hallgatóknak lehetőséget biztosítunk, hogy a képzést követő 4 hónapon belül elhelyezkedjenek valamely partnerünknél. A Masterfield Karrier Program résztvevői kedvezményes áron vehetnek részt az Akadémián.

Amennyiben a Masterfield Karrier Programot választod, vállalod, hogy a képzést követően rajtunk keresztül helyezkedsz el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben partnerünktől kapsz egy legalább havi bruttó 300 ezres kezdő fizetésről szóló ajánlatot, azt elfogadod és legalább egy évet eltöltesz a választott cégnél. A Masterfield Oktatóközpont több száz partnerrel dolgozik együtt, akiknek az ajánlatai közül szabadon válogathatsz.

Előzetesen szükségünk lesz az életrajzodra, majd telefonos interjún bizonyíthatod rátermettségedet. Ezt követően egy skype interjún szeretnénk virtuálisan találkozni veled, és egy online teszt során a számítógép használatban való jártasságot és a programozáshoz szükséges készségeidet is bemutathatod. 

Amennyiben az Akadémia legjobban teljesítő hallgatói között leszel, lehetőséged nyílik a Masterfield Ösztöndíj Programba kerülni és ezáltal még kedvezőbb díjon részt venni képzésünkön. Ha egy cég már a képzés alatt kiválaszt Téged, és Te is szívesen dolgoznál náluk, akkor minden adott ahhoz, hogy a képzés díját tovább csökkentsük a partnerünk támogatásával. Az ösztöndíj mértéke függ a partner ajánlatától, de akár további nettó 200 ezer forint kedvezményben részesülhetsz.

A Masterfield Ösztöndíj Program az intenzív, hétköznap napközben, normál munkaidőben zajló akadémiáknál érhető el.

Tudjuk, hogy egy ekkora összeget nem könnyű kigazdálkodni. Ha nem tudod a jelentkezési határidőig a teljes összeget kifizetni, akkor választhatod a részletfizetést. Ekkor 50% előleget az Akadémia indulásáig, a fennmaradó összeget pedig 6 hónap alatt, 6 egyenlő részletben kell befizetned. A részletfizetéses konstrukcióban kifizetendő teljes összeggel és a pontos feltételekkel kapcsolatban érdeklődj munkatársainknál!

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémián megtanulsz tesztelni, átfogó ismereteket kapsz, amely nemcsak elméleti tudás, hanem a gyakorlatban is jól hasznosítható lesz. A módszertanokon, technikai tudáson és eszközökön kívül megismered a valódi munkakörnyezetet és valódi csapatjátékossá válsz.

 • Programok felépítése
 • Program készítés lépései, egy szoftver életciklusa a tesztelés szemszögéből
 • Fejlesztésre és tesztelésre használt eszközök és informatikai környezetek
 • Csapatmunka tesztelőként, projektek fogalma
 • Valós vállalati környezetbe való beilleszkedés
 • Kommunikáció tesztelőként a csapat többi tagjával
 • Fejlesztési modellek hatása a tesztelésre, résztvevők együttműködése (Agile, DevOps)
 • Felhasználói felületek típusai
 • Hibakeresés a programokban
 • Tesztelés különböző szintjei
 • Fekete-doboz tesztelési technikák
 • Fehér-doboz tesztelési technikák
 • Teszt automatizálás alapjai
 • Operációs rendszerek, számítógéphálózatok alapjai 
 • Folyamatosan fejlődő alkalmazás változásainak menedzsmentje
 • Teszteléssel kapcsolatos dokumentációk készítése

Jelenleg az adott helyzetre való tekintettel nem tantermi képzésben veszel részt, így nem tudsz ellátogatni hozzánk. Azonban online tanfolyamod során végig figyelünk arra, hogy otthonosan érezd magad virtuálisan is, live képzésünkön.

Tedd fel bátran, szívesen válaszolunk! :)

Tóth Orsolya

oktatásszervező

Zoltay-Balázs Viktória

oktatásszervező

   

   

  További információt partnereinknek szóló oldalunkon találsz.

   
   

   

  Vissza


  Hasonló tanfolyamok listája:

  A tanfolyamon a hallgatók átfogó ismereteket kapnak a szoftvertesztelés elméleti hátteréről, módszertanokról és felkészítjük őket az ISTQB Certified Tester Foundation Level vizsgára. A minősítő vizsga standard angol nyelven, de magyarul is elérhető.

  Az IT Business Analyst akadémia az olyan szoftverfejlesztés üzleti oldala iránt érdeklődőknek szól, akik olyan - akár hétvégi - kurzusokon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni, mely 2-3 hónap alatt felkészíti őket a gyakorlati munkavégzésre és a nemzetközi vizsgára. A program átfogó alapismeretekkel és gyakorlatban használható ismeretanyaggal ruházza fel a résztvevőket. A kurzus elvégzése után a diákok képesek lesznek egy szoftverbevezetési projekt üzleti és informatikai igényfelmérésre, folyamatok alapszintű optimalizálására, illetve az ehhez kapcsolódó dokumentációs és adatelemzési feladatok ellátására. 

  A Masterfield Junior Programozó Akadémia a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftverfejlesztőként elhelyezkedni. 

  A Masterfield Üzemeltető Akadémia az informatikai rendszerek üzemeltetése iránt érdeklődőknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT üzemeltetési ismeretekre szert tenni és üzemeltetőként elhelyezkedni.

  A Masterfield Webfejlesztő-frontend Akadémia a webes szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és webfejlesztőként elhelyezkedni.

  A workshop segít elsajátítani a teszteléssel kapcsolatos fogalmakat és módszertanokat a gyakorlatban. Kiváló kiegészítő lehetőség az ISTQB CTFL vizsgára való felkészüléshez, de nagyon hasznos az elméleti tudással már rendelkező tesztelőknek is a gyakorlati munka megismeréséhez.

  Tanfolyam időpontok

  Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


  Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


  Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is