fbpx

Hatékony időgazdálkodás és feladatkezelés a mindennapokban

Tanfolyam kódja:
MFTIME1
Tanfolyam hossza:
8 tanóra, 1 nap, napi 8 tanóra, 9.00-16.30
Ára:
59 500 Ft + Áfa
Rövid ismertetés:

A tanfolyam célja az időgazdálkodás alapjainak megismerése, különböző technikák bemutatása és elsajátítása. A hallgatók bevezetést kapnak a strukturált idő- és feladatkezelés elméleti hátterébe és megismerkednek a széles körben használt szoftverek (pl. Microsoft Office Outlook, ToDoist, online naptár alkalmazások és feladatkezelők) gyakorlati alkalmazásában rejlő lehetőségekkel feladataik tudatos menedzseléséhez.

Előfeltételek:

Google, vagy egyéb web alapú feladatkezelő szoftver alap szintű ismerete szükséges.

Kiknek ajánljuk?

A kurzus remek kiindulópont bármilyen személyes hatékonyságát fejleszteni vágyó magánszemély számára és céges környezetben dolgozóknak egyaránt, akik tudatosabban akarnak gazdálkodni idejükkel.  Az időgazdálkodáshoz való viszony rendezésével könnyebbé válik a priorizálás, tudatosabban tudják meghatározni feladataikat és nő munkájuk hozzáadott értéke a cég számára. Ezt igény szerint a mindennapi életben is használt szoftverekbe ültetjük, hogy a kurzus után azonnal be tudják építeni a tanultakat személyes produktivitásuk növelésébe.

Képzés nyelve:
Magyar, igény esetén angol
Részletes leírás:

A nap, mint nap ránk zúduló feladattenger hatékony időkezelési szokásokat és strukturált munkavégzést kíván, amellyel megelőzhető a folyamatos tűzoltásból fakadó állandó stressz érzet. 

A tanfolyam során megismertetjük a hallgatókat a priorizálás és tervezés alapjaival. Erre építve a Microsoft Office Outlook vagy más feladat és időkezelő szoftverek segítségével gyakorlatban is bemutatjuk, hogyan lehet az összes teendőt és prioritást egy kézben és online felületen tartani. A tréning során azonnal használható gyakorlati eszközök bemutatása és megtanulása által kialakított új időkezelési rutinok stabil alapokat nyújtanak, amelyek beépülnek a résztvevők mindennapjaiba. A hallgatók munkanapjai ezáltal szervezettebbek lesznek, hatékonyságuk növekszik és 30%-al csökkenhet a napi stressz.

 

Tematika

 

1. HATÉKONYSÁG ALAPJAI

1.1. Önismeret és időgazdálkodás összefüggéseinek feltárása
1.2. Célkitűzés művészete

 

2. TUDATOS IDŐGAZDÁLKODÁS ALAPJAI

2.1. Életcélok és a tervezés összefüggései, szerepe a megvalósításban
2.2. Produktivitás és priorizálás
2.3. Eisenhower-mátrix
2.4. Prioritások kezelése a Pareto-elv tükrében
2.5. Tervezés – egyéni célok, rendszeres heti, napi feladattervezés 
2.6. Végrehajtás – a feladatok teljesítésének sorrendje

2.7. Ellenőrzés és újra tervezés

 

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a modern, felhasználóbarát felületek készítését. Többféle programnyelvet érintünk és számtalan gyakorlati példán keresztül tanulják meg a hallgatók, hogy milyenek a jó és rossz felhasználói felületek.

A tanfolyamon a hallgatók megismerik az Office 365 felhő alapú környezet szolgáltatásait, képesek lesznek az Office online eszközeit hatékonyan, a csoportmunka lehetőségeit maximálisan támogatva használni

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják az Office 365 felhő alapú környezet szolgáltatásainak alapvető üzemeltetési feladatait

A tanfolyamon a hallgatók megismerik az Office 365 felhő alapú környezet testreszabását és különleges lehetőségeit

Tanfolyamunk a Microsoft Office 2016 és 2013 verzióiban megjelent újdonságokat ismerteti megkönnyítve a váltást. A képzésen átvesszük az újdonságokat és a változásokat az előző verziókhoz képest. A tanfolyamot igény szerint bármely két Office verzió különbségeire fókuszálva meg tudjuk tartani.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Office PowerPoint használatát. A PowerPoint a Microsoft Office programcsomag szerves részét képező alkalmazás, amely bemutatók, vetített-képes előadások és ezekhez tartozó segédanyagok előállítására szolgál. Az oktatás gyakorlati jellegű, folyamatosan példák megoldásán keresztül mutatjuk be a szükséges ismereteket. A képzés célja, hogy a képzésen résztvevő elsajátítsa a Microsoft PowerPoint alkalmazás használatát, képes legyen bemutatók, vetített-képes előadások és ezekhez tartozó segédanyagok készítésére. 

A 8 tanóra során a résztvevők elsajátíthatják a Microsoft Visio 2010 használatát. Igény esetén további egy nap gyakorlással bővíthető az oktatás.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Office Word használatát, megismerkednek a szövegszerkesztéssel egészen az alapoktól egy professzionális dokumentum létrehozásáig. Az oktatás gyakorlati jellegű, folyamatosan gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a felhasználók mindennapi munkájához szükséges ismereteket. A hallgató a tanfolyam végére képes lesz levelek, körlevelek, listák, meghívók, beszámolók készítésére, valamint professzionális megjelenésű képekkel, ábrákkal illusztrált dokumentumok szerkesztésére, melyek megfelelnek a mai formai elvárásoknak.

A tanfolyam célja a Microsoft Power Point vagy más alkalmazásban elkészített prezentációk előadásának fejlesztése. Lehet bármilyen profin is összerakva egy prezentáció, nem lesz sikeres, ha az előadó nem képes az üzenetét személyes kommunikációjában és előadásában átadni. Ezen a workshopon az előadók felkészítése kerül elsősorban fókuszba, hogy karizmatikusan, lámpaláz mentesen, könnyedén és a hallgatóságot lenyűgözve és meggyőzve tudják közvetíteni szakmai ismereteiket a célközönség felé akár személyesen, akár az online térben prezentálnak.

Tanfolyam naptár

H K Sze Cs P Szo V
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Tanfolyam időpontok

Első oktatási nap:

2020-05-28  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2020-05-18

Első oktatási nap:

2020-07-23  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2020-07-13

Első oktatási nap:

2020-11-12  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2020-11-02

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is