Scrum Product Owner E-learning + vizsga

Tanfolyam kódja:
MFSCRUMPOE
Tanfolyam hossza:
4 tanóra, tetszőleges időpontban
Ára:
273 500 Ft + Áfa
Rövid ismertetés:

A Scrum Product Owner e-learning a vizsgára készíti fel a hallgatókat, mely során megtanulják, hogy hogyan használják az agilis szoftverfejlesztés módszertanát Product Ownerként dolgozva.

Előfeltételek:

A Scrum és az Agile megközelítések ismerete, javasolt a Scrum Master képzésen való részvétel, de nem kötelező. Angol nyelvismeret.

Kiknek ajánljuk?

A Scrum Product Owner képzést azoknak ajánljuk, akik a projekt menedzsmentről szeretnének tanulni és sikeres vizsgát tenni, vagy tudásukat szeretnék bővíteni. A Scrum Product Owner vizsgafelkészítő különösen azoknak ajánlott, akik sűrű időbeosztásuk miatt egyéni ütemben akarnak tanulni. A képzés leginkább alkalmas: • gyakorló projektmenedzsereknek • Product Owner szerepben dolgozóknak • agilis környezetben dolgozó fejlesztési vagy tesztelési vezetőknek • csoportvezetőknek vagy menedzsereknek

Képzés nyelve:
Angol
Részletes leírás:

A kurzus három hónapos korlátlan online hozzáférést biztosít, melyben a vizsgakérdések, gyakorlatok és a fő technikák szerepelnek.

E-learning jellemzői:

  • Nemzetközileg akkreditált, hivatalos tananyag
  • Megszerezhető kreditpontok 
  • Bármikor, bárhonnan elérhető
  • Mobil és egyéb eszközökön is használható
  • Interaktív
  • Próbavizsgát és minta vizsgakérdéseket tartalmaz
  • Teljesítmény mérése az előrehaladással
  • Esettanulmányokat tartalmaz
  • Egyszeri vizsgázási lehetőséget tartalmaz

 

E-learning tananyagainkról bővebben itt olvashatsz.

 

Az e-learning tananyaga több mint 5 éves tapasztalattal rendelkező szakértők útmutatásával készült, így megfelelő szakmai hátteret adva a sokkal rugalmasabb távoktatási formának. Az Scrum Master e-learning oktatási anyagai interaktívak és megnyerőek, így lehetővé teszik, hogy a hallgatónak a legjobb tanulási élményben legyen része. Ezáltal hatékonyabb tanulási folyamat valósítható meg, és ez a sikeres vizsgák hátterében is fontos szerepet játszik.

 

Tematika:

1. SCRUM BASICS

1.1. Scrum Flow and the core areas of the Scrum Framework
1.2. Principles of empirical process control
 

2. ROLES AND RESPONSIBILITES

2.1. Role of the Product Owner
2.2. Role of the Scrum Master
2.3. Role of the Team
2.4. Why there is no product or project manager
 

3. PRODUCT VISION

3.1. The Product Vision as a goal
3.2. Positive qualities of the vision
3.3. Shaping the vision
 

4. ESTIMATION

4.1. Estimation levels in Scrum
4.2. Accuracy of an estimation above precision of an estimate
4.3. Estimating size and duration separately
 

5. PRODUCT BACKLOG

5.1. Definition of the product backlog
5.2. Product backlog grooming
 

6. PRIORITISING

6.1. Importance of prioritizing the product backlog
6.2. Benefits of prioritising the product backlog
6.3. Prioritising product backlog properly
 

7. RELEASE MANAGEMENT

7.1. Release Management goal
7.2. Characteristics of planning
7.3. Velocity
 

1986-ban a Scrum-ot úgy mutatták be, mint egy holisztikus termékfejlesztési stratégia, ahol a fejlesztési csapat egy egységként dolgozik a közös cél érdekében. „Rugby” megközelítésnek nevezték, mivel a folyamatot egy összetett funkciókkal rendelkező csapat végezi ahol a távot a csapat egy egységként teljesíti.

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

This is an official APMG Agile Project Management Foundation course which provides detailed knowledge of Agile Project Management and prepares for the official APMG exam that our students can take at the end of the training.

This is an official APMG Agile Project Management Foundation and Practitioner course which provides detailed knowledge of Agile Project Management and prepares for the official APMG exams that our students can take at the end of the training.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék az informatikai szolgáltatások menedzsmentjére, üzemeltetésére és fejlesztésére alkalmazható gyakorlatokat, melyek nagyban segítik a szolgáltatások minőségének javítását, illetve a szabályozásra vonatkozó követelményeknek való megfelelést. Továbbá a tanfolyam segít felkészülni az ITIL Foundation (Syllabus 2011) vizsgára is.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék az informatikai szolgáltatások menedzsmentjére, üzemeltetésére és fejlesztésére alkalmazható gyakorlatokat, melyek nagyban segítik a szolgáltatások minőségének javítását, illetve a szabályozásra vonatkozó követelményeknek való megfelelést, kiegészítve egy játékosabb gyakorlati szimulációs nappal.

Az ITIL® E- learning a Foundation vizsgára készíti fel a hallgatókat. Az ITIL® Foundation képzés a kulcsfogalmak, a terminológia és a különböző elemek megértését teszi lehetővé, amely a hallgatók munkahelyi fejlődéséhez és széleskörű karrierlehetőségeikhez járul hozzá. Az e-learning ára tartalmazza a Foundation vizsga díját is. Az ITIL® Foundation képzés az Axelos nevében a BCS által akkreditált, és a hallgatók a képzésnek megfelelő kreditpontokat szerzik meg.

A projektmenedzsment, mint hivatás körében példátlan növekedés és egyre elterjedtebb elismerés tapasztalható. Ahogy a vállalatok egyre inkább bevonják a projektmenedzsmentet üzleti életükbe, világszerte nő a kereslet a hozzáértő szakemberek iránt.

A Project Management Institute (PMI) támogat egy projektmenedzsment hitelesítő programot, melynek célja a szigorú, vizsga-alapú, legmagasabb szintű szakmai minősítő oklevél - a Project Management Professional (PMP)- fejlesztése, fenntartása, értékelése, előmozdítása és alkalmazása. 

PMP vizsgafelkészítő tanfolyamunk biztosítja a szükséges felkészülést a PMI (Project Management Institute) világszerte elismert PMP (Project Management Professional) Certification megszerzéséhez. Tanfolyamunk a PMI által akkreditált, hivatalos képzés.

A PMP® képzés során a hallgatók megismerik azt az 5 folyamat-csoportot és 10 tudásterületet a hozzájuk tartozó készségekkel együtt, amelyek elengedhetetlenek a sikeres projektvezetés megvalósításához. Az e-learning lehetővé teszi, hogy a hallgatók saját elfoglaltságaikhoz igazodva, nekik megfelelő ütemben sajátíthassák el a tudásanyagot. 

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink megismerjék a PRINCE2 módszertant és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Foundation nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőség nyílik.

Az e-learning célja, hogy hallgatóink megismerjék a PRINCE2 módszertanát és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Foundation nemzetközi vizsgára, melyet Oktatóközpontunk szervezésében tudnak letenni. Az e-learning csomag egyszeri vizsgalehetőséget tartalmaz.

A képzési program célja, hogy résztvevőink 5 napos oktatáson való részvételükkel időt és pénzt spórolva, 1 hét leforgása alatt PRINCE2 Foundation és Practitioner képesítést szerezzenek.

A program célja, hogy hallgatóink az e-learning oktatás igénybevételével időt és pénzt spórolva, rövid idő alatt PRINCE2 Foundation és Practitioner képesítést megszerezzék. A vizsgákra Oktatóközpontunkban kell jelentkeznie minden hallgatónknak. Az e-learning csomag egyszeri Foundation és egyszeri Practitioner vizsgalehetőséget tartalmaz.

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertanról, filozófiájáról és képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2 módszertant, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Practitioner nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőség nyílik.

Az e-learning célja, hogy hallgatóink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertanáról, filozófiájáról, képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2 módszertanát, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Practitioner nemzetközi vizsgára, melyet Oktatóközpontunk szervezésében tudnak letenni. Az e-learning csomag egyszeri vizsgalehetőséget tartalmaz. 

A Scrum Master e-learning a vizsgára készíti fel a hallgatókat, mely során megtanulják, hogy hogyan használják az agilis szoftverfejlesztés módszertanát az önszerveződéshez és a gyors változtatások kivitelezéséhez és megismerik a Scrum és az Agile keretrendszereit. A képzés ára tartalmazza a kapcsolódó vizsga díját is.