PRINCE2 Practitioner hivatalos vizsgafelkészítő e-learning + vizsga

Tanfolyam kódja:
MFPROJ5E
Tanfolyam hossza:
16 tanóra, tetszőleges időpontban
Ára:
184 500 Ft + Áfa
Rövid ismertetés:

Az e-learning célja, hogy hallgatóink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertanáról, filozófiájáról, képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2 módszertanát, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Practitioner nemzetközi vizsgára, melyet Oktatóközpontunk szervezésében tudnak letenni. Az e-learning csomag egyszeri vizsgalehetőséget tartalmaz. 

Előfeltételek:

PRINCE2 Foundation minősítés, valamint angol nyelvismeret

Kiknek ajánljuk?

Projekt menedzsereknek, csoportvezetőknek, koordinátoroknak, analitikusoknak, minőségbiztosítási személyzetnek és mindazoknak, akik: 1) projekteket irányítanak, vagy részt vesznek ezeken, 2) szeretnék mélyebben megismerni a PRINCE2 módszertant, 3) tudásukat szeretnék a gyakorlatban is elmélyíteni, ezáltal aktívabban részt venni egy adott projektben, 4) szeretnék megszerezni a világszerte elismert minősítést.

Képzés nyelve:
Angol
Részletes leírás:

A képzés természetesen tantermi formában is elérhető! 


A projektmenedzsment kialakulását az egyre összetettebb projektek, adott esetben több szakterület koordinációja, a szűk határidők, a pontos tervezés szükségessége, az újrafelhasználhatóság, az általánosíthatóság eredményezte. Ezen igények kielégítésére az 1960-as évektől több szervezet is megpróbált megoldásokat kínálni, azonban a jelenleg használt módszertanok több évtizedes fejlődés eredményei, melyek folyamatosan frissítésen mennek keresztül. A két legismertebb módszertan a PMI és a PRINCE2 hasonló szemléletet követ, de részleteiben némileg eltérő.

Intenzív tanfolyamunkon résztvevők részletesen megismerik a PRINCE2 módszertanát és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit. A PRINCE2 módszertant az Egyesült Királyságban fejlesztették ki, melyet 1996-ban publikálták nagyjából 150 európai szervezet közreműködésével. A jelenlegi változata általánosan használható és a projektek széles körére alkalmazható.

 

PRINCE2 Practitioner tanfolyam:

Az e-learning 90 napos hozzáférést biztosít, sok feladattal és ellenőrző kérdéssel. Ezenkívül próba vizsgasort is tartalmaz, melyen többször is végig mehetnek a hallgatók, illetve egy egyszeri alkalommal elvégezhető vizsga szimulátort.

A képzési díj egyenlítését követően az e-learning hozzáférést partnerünk 48 órán belül küldi a jelentkezés során megadott e-mail címre.

 Amennyiben a hallgató szeretné megszerezni a PRINCE2 hivatalos nyomtatott könyvét is, úgy a megadott díjon felül, 35.500 Ft +Áfa összegért lehetősége van erre.

A PRINCE2 Practitoner azt méri fel, hogy a vizsgázó hogyan tudja alkalmazni a PRINCE2 módszertanát egy projektmunka esetén, valamint rendelkeznie kell a Foundation vizsga ismereteivel. 

 

 

 

Tematika: 

1. PRINCIPLES OF PRINCE2®

 

2. PRINCE2® THEMES

2.1. Plans
2.2. Risk
2.3. Change
2.4. Organisation
2.5. Business case
2.6. Progress
2.7. Quality
 

3. PRINCE2® PROCESSES

3.1. Starting a project
3.2. Initiating a project
3.3. Controlling a project
3.4. Directing a project
3.5. Managing product delivery
3.6. Managing a stage boundary
3.7. Closing a project

 

PRINCE2 Practitioner vizsga:

A tanfolyami díjba, az e-learning mellett a vizsgadíj is beletartozik. A vizsgát a hozzáférés megkezdésétől számítottan 90 napon belül kell letenni. A határidőt követően a vizsgát már nem áll módunkban biztosítani. Az online vizsgára a választott időpont előtt legkésőbb 10 munkanappal kell bejelentkezni a vizsgahelyszín és időpont megjelölésével. A bejelentkezést követően a vizsgát már nem lehet lemondani vagy átütemezni.

Sikeres vizsga esetén a tanúsítványt elektronikus formában a vizsgaszerv fogja megküldeni e-mailben.

 

E-learning tananyagainkról bővebben itt olvashatsz.

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

This is an official APMG Agile Project Management Foundation course which provides detailed knowledge of Agile Project Management and prepares for the official APMG exam that our students can take at the end of the training.

This is an official APMG Agile Project Management Foundation and Practitioner course which provides detailed knowledge of Agile Project Management and prepares for the official APMG exams that our students can take at the end of the training.

A legelterjedtebb projektvezetési segédeszköz bemutatása gyakorlati példák segítségével.

A Microsoft Project Server használata, valamint a hatékonyság növelése makrók és scriptek segítségével.

A projektmenedzsment, mint hivatás körében példátlan növekedés és egyre elterjedtebb elismerés tapasztalható. Ahogy a vállalatok egyre inkább bevonják a projektmenedzsmentet üzleti életükbe, világszerte nő a kereslet a hozzáértő szakemberek iránt.

A Project Management Institute (PMI) támogat egy projektmenedzsment hitelesítő programot, melynek célja a szigorú, vizsga-alapú, legmagasabb szintű szakmai minősítő oklevél - a Project Management Professional (PMP)- fejlesztése, fenntartása, értékelése, előmozdítása és alkalmazása. 

PMP vizsgafelkészítő tanfolyamunk biztosítja a szükséges felkészülést a PMI (Project Management Institute) világszerte elismert PMP (Project Management Professional) Certification megszerzéséhez. Tanfolyamunk a PMI által akkreditált, hivatalos képzés.

A PMP® képzés során a hallgatók megismerik azt az 5 folyamat-csoportot és 10 tudásterületet a hozzájuk tartozó készségekkel együtt, amelyek elengedhetetlenek a sikeres projektvezetés megvalósításához. Az e-learning lehetővé teszi, hogy a hallgatók saját elfoglaltságaikhoz igazodva, nekik megfelelő ütemben sajátíthassák el a tudásanyagot. 

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink megismerjék a PRINCE2 módszertant és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Foundation nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőség nyílik.

Az e-learning célja, hogy hallgatóink megismerjék a PRINCE2 módszertanát és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Foundation nemzetközi vizsgára, melyet Oktatóközpontunk szervezésében tudnak letenni. Az e-learning csomag egyszeri vizsgalehetőséget tartalmaz.

A képzési program célja, hogy résztvevőink 5 napos oktatáson való részvételükkel időt és pénzt spórolva, 1 hét leforgása alatt PRINCE2 Foundation és Practitioner képesítést szerezzenek.

A program célja, hogy hallgatóink az e-learning oktatás igénybevételével időt és pénzt spórolva, rövid idő alatt PRINCE2 Foundation és Practitioner képesítést megszerezzék. A vizsgákra Oktatóközpontunkban kell jelentkeznie minden hallgatónknak. Az e-learning csomag egyszeri Foundation és egyszeri Practitioner vizsgalehetőséget tartalmaz.

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertanról, filozófiájáról és képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2 módszertant, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Practitioner nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőség nyílik.

A tanfolyam célja az elterjedt projektvezetési módszertanok bemutatása és összehasonlítása. A hallgatók bevezetést kapnak a strukturált módszertanok elméleti hátterébe és megismerik a széles körben használt metodológiák fontosabb elemeit is.

A Scrum Master e-learning a vizsgára készíti fel a hallgatókat, mely során megtanulják, hogy hogyan használják az agilis szoftverfejlesztés módszertanát az önszerveződéshez és a gyors változtatások kivitelezéséhez és megismerik a Scrum és az Agile keretrendszereit. A képzés ára tartalmazza a kapcsolódó vizsga díját is.

A Scrum Product Owner e-learning a vizsgára készíti fel a hallgatókat, mely során megtanulják, hogy hogyan használják az agilis szoftverfejlesztés módszertanát Product Ownerként dolgozva.