fbpx

 

A Masterfield Oktatóközpontnál a legfontosabb célunk a munkában jól hasznosítható,
elméleti és gyakorlati informatikai és projektmenedzsment ismeretek átadása élő online tanfolyamaink,
tantermi képzéseink, e-learning tananyagaink és tanácsadási tevékenységünk segítségével.


 

 


Online élő kurzusok

  Hogyan működik a virtuális képzés?  Élvezd online képzéseink kényelmét otthonodból!     Az online képzés valós időben zajlik, nem felvételről, ezt fontos, ha tudod! Becsatlakozol a tantermi oktatásba olyan formában, hogy hallod és látod is az oktatót. 

További részletek a szolgáltatásról

E-learning anyagok

Még mindig nagyon sokan szeretnének otthonról, vagy munkahelyükről online formában, biztonságosan tanulni. Viszont sokaknak nehéz egy előre megadott ütemtervben fejlődni, és szeretnének saját tempójukban haladni.

További részletek a szolgáltatásról

Vállalati Tanácsadás

A Masterfield Oktatóközpont fő profilja az oktatás, de egyre növekvő arányban végzünk vállalati tanácsadást, egyedi szoftverfejlesztést és tesztelést. Minden oktatónk gyakorló informatikus is egyben, így tudásuk nemcsak elméleti, hanem sokéves gyakorlati tapasztalatokra is épül.

További részletek a szolgáltatásról

   


 

 

Május 10-én megnyitjuk tantermeinket!

A járványhelyzetre való tekintettel bevezetett korlátozások feloldása értelmében 2021. május 10-én hétfőtől újból elérhetőek személyes jelenléten alapuló tantermi képzéseink!
2021-05-05

JavaScript VAR, LET, CONST probléma és a HOISTING

JavaScript VAR, LET, CONST probléma, plusz a HOISTING   A JavaScript már lassan 25 éve velünk élő programozási nyelv. Kezdeti botladozásaihoz képest óriás fejlődésen ment át.
2021-04-30

Jól látod! 13 új kurzus a Masterfieldnél!

Íme a legújabb képzések a palettánkon! Mindig törekszünk arra, hogy a magas minőségű oktatások és szakképzett előadók biztosítása mellett hallgatóinknak új kurzusokkal is szolgáljunk.
2021-04-19

Appium-tesztelés 25% kedvezménnyel

Miért jó az Appium mobil tesztelések során? A mobilalkalmazások váltak a legnépszerűbb és legszükségesebb szoftverigényekké, miközben az okostelefon-felhasználók száma napról napra emelkedik.
2021-04-13