fbpx

A Masterfield Oktatóközpontnál
a legfontosabb célunk hallgatóinknak a munkájukban jól hasznosítható,
elméleti és gyakorlati informatikai és projektmenedzsment
ismeretek átadása élő online tanfolyamaink, tantermi képzéseink, e-learning tananyagaink 

és tanácsadási tevékenységünk segítségével.


Online élő kurzusok

  Hogyan működik a virtuális képzés?  Élvezd online képzéseink kényelmét otthonodból!     Az online képzés valós időben zajlik, nem felvételről, ezt fontos, ha tudod! Becsatlakozol a tantermi oktatásba olyan formában, hogy hallod és látod is az oktatót. 

További részletek a szolgáltatásról

E-learning anyagok

Mi az az e-learning?  Még mindig nagyon sokan szeretnének otthonról, vagy munkahelyükről online formában, biztonságosan tanulni. Viszont sokaknak nehéz egy előre megadott ütemtervben fejlődni, és szeretnének saját tempójukban haladni.

További részletek a szolgáltatásról

Vállalati Tanácsadás

A Masterfield Oktatóközpont fő profilja az oktatás, de egyre növekvő arányban végzünk vállalati tanácsadást, egyedi szoftverfejlesztést és tesztelést. Minden oktatónk gyakorló informatikus is egyben, így tudásuk nemcsak elméleti, hanem sokéves gyakorlati tapasztalatokra is épül.

További részletek a szolgáltatásról

   


 

 

Újra megnyitott vizsgaközpontunk!

Vizsgacenterünk újra megnyitotta kapuit, a következőképpen látogatható: hétfőn és kedden a Kryterion vizsgaközpont, szerdán pedig a Pearson Vue vizsgacenter 9:00-17:00 között tart nyitva!
2020-06-26

Tantermi képzéseink megnyitottak!

A TANTERMI KURZUSOKRÓL: A Masterfield Oktatóközpont a vírushelyzetre vonatkozó korlátozások feloldása után 2020. június 8-án, hétfőn megnyitotta Oktatóközpontját hallgatói számára és újraindította tantermi képzéseit!
2020-06-11

Pályázz velünk!

Vágj bele és pályázz Te is! Megnyílt a GINOP-1.2.8-20 és a VEKOP-1.2.6-20 számú, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”...
2020-05-29

Díjmentes Word Kurzus

Fejleszd magad a Microsoft Word világában! Összeállítottunk egy ajándék, ingyenes videós kurzust azoknak, akik szeretnék fejleszteni a Word tudásukat.
2020-05-18