fbpx

 

A Masterfield Oktatóközpontnál a legfontosabb célunk a munkában jól hasznosítható,
elméleti és gyakorlati informatikai és projektmenedzsment ismeretek átadása élő online tanfolyamaink,
tantermi képzéseink, e-learning tananyagaink és tanácsadási tevékenységünk segítségével.


 

 


Online élő kurzusok

  Hogyan működik a virtuális képzés?  Élvezd online képzéseink kényelmét otthonodból vagy munkahelyedről! A tanfolyamot , ha élő online csatlakozol, nem felvételről nézed, hanem valós időben zajlik ezt fontos, ha tudod! Becsatlakozol a tantermi oktatásba olyan formában, hogy hallod és látod is az...

További részletek a szolgáltatásról

E-learning anyagok

Még mindig nagyon sokan szeretnének otthonról, vagy munkahelyükről online formában, biztonságosan tanulni. Viszont sokaknak nehéz egy előre megadott ütemtervben fejlődni, és szeretnének saját tempójukban haladni.

További részletek a szolgáltatásról

Vállalati Tanácsadás

A Masterfield Oktatóközpont fő profilja az oktatás, de egyre növekvő arányban végzünk vállalati tanácsadást, egyedi szoftverfejlesztést és tesztelést. Minden oktatónk gyakorló informatikus is egyben, így tudásuk nemcsak elméleti, hanem sokéves gyakorlati tapasztalatokra is épül.

További részletek a szolgáltatásról

   


 

 

Két új tanfolyamot hoztunk nektek!

Ismét bővült képzési kínálatunk! Júniusban kettó új tanfolyammal gazdagítottuk palettánkat, melyeken a csapathatékonyság növelése a fő téma.
2021-06-07

Ismerd meg a SOAPUI használatát!

Miben rejlik a SoapUI előnye?  Kiemelkedő API tesztelő eszköz a webszolgáltatások (webservices) teszteléséhez. Nézd meg videónkat a SoapUI alkalmazásról!
2021-05-27

A beágyazott fejlesztésben használt nyelvek

Bár kétségtelenül elterjedt a JavaScript, Java, PHP az üzleti alkalmazások között, a piac közel sem csak ezekre tart igényt. Sőt! Nem csak webalkalmazásokat írnak, és a mobilappokon túl is van élet.
2021-05-19

Május 10-én megnyitjuk tantermeinket!

A járványhelyzetre való tekintettel bevezetett korlátozások feloldása értelmében 2021. május 10-én hétfőtől újból elérhetőek személyes jelenléten alapuló tantermi képzéseink!
2021-05-05