Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Tanfolyam neve:

Masterfield INTEGRATE

Tanfolyam kódja:MFINT1
Tanfolyam hossza:0 óra (Egyedi időtartam)Tanfolyam és képzés időpontok (masterfield integrate, vállalati képzés, egyedi képzés, vállalati tanfolyam,céges 
tanfolyam,céges képzés)
Ára:Egyedi ár

Tanfolyam rövid ismertetése:

Egyedi, kis létszámú képzések a megrendelő igényei szerint kialakítva, PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL

Tanfolyam vagy képzés általános leírása:

Egy új informatikus munkatárs felvétele után szinte mindig valamilyen képzésre szorul a cégnél legjellemzőbb technológiák vagy speciális alkalmazások terén.

Ha mi bonyolítjuk le ezt a képzést, nem kell a legnagyobb szakmai tudással rendelkező, legértékesebb szakembereinek az újak betanításával foglalkoznia, és nem kell hónapokat várnia arra, hogy az új munkatársak munkába állás után megfelelő teljesítményt érjenek el.

Integrációs és egyedi képzéseink során teljes egészében a munkaadók igényei szerint építjük fel a tematikát. Bármilyen, a Masterfield által oktatott terület szerepelhet benne: hálózati ismeretek, szoftverfejlesztési módszertanok, programozási nyelvek, adatbázisok, IT biztonsági kérdések vagy pénzügyi ismeretek. Igény szerint ügyfelünk által használt alkalmazásokat is szerepeltetni tudunk.

Ezeket az oktatásokat jellemzően több oktató tartja, hiszen a legjobb eredményeket akkor érhetjük el, ha minden területet annak kiváló szakértője ismerteti.

A tematikát a visszajelzések és a tapasztalatok alapján folyamatosan fejlesztjük, illeszkedve a megrendelő cég életében történő változásokhoz.

A részletes tematikát a Masterfield ingyenes tanácsadás keretében dolgozza ki cégének. És most mindezt kockázat nélkül kipróbálhatja, ugyanis a Masterfield a tanfolyam árára PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállal, ha esetleg minőségi problémái merülnének fel.

További információk

 

Általános információk:Általánosan tanfolyamainkról

Meghirdetett tanfolyamok és képzések listája

Első oktatási napJelentkezési
határidő
Jelentkezés
Jelenleg nincs meghirdetett időpont. Ha érdekli a tanfolyam, kérjük jelezze szándékát és felvesszük Önnel a kapcsolatot!
fő

Küldje el észrevételét, véleményét, kérését, javaslatait - milyen időpont felene meg Önnek a tanfolyamra, milyen tanfolyamot szeretne látni a képzéslistában, mit hiányol a tematikából Gyakran ismételt kérdések - tanfolyamok és képzések feltételei, jelentkezési folyamat, finanszírozási módok
Informatikai tanfolyamok és képzések listája kategóriák szerint(Java, Delphi, Oracle PLSQL, Mssql, PHP, MySQL, Weblogic, Javascript, AJAX, JSP, White Hat Hacker, Penetration Tester, pénzügyi, bankinformatika, Cobit, ITIL, Microsoft Project, PRINCE2, PMI PMP, tesztelés, szoftver ergonómia) Induló informatikai tanfolyamok és képzések listája Informatikai tanfolyamok és képzések teljes listája

Hasonló tanfolyamok listája:
Java alapok (Java SE)
Junior programozó akadémia
Programozási alapok tanfolyamMasterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700