Projektvezetés strukturált módszertanok használatával

Tanfolyam kódja:
MFPROJ1
Tanfolyam hossza:
24 tanóra, 3 egymást követő nap, napi 8 tanóra, 9.00-16.30
Ára:
89 500 Ft + Áfa
Akciók:

Anyák napja egész évben

Online kedvezmény

Rövid ismertetés:

A tanfolyam célja az elterjedt projektvezetési módszertanok bemutatása és összehasonlítása. A hallgatók bevezetést kapnak a strukturált módszertanok elméleti hátterébe és megismerik a széles körben használt metodológiák fontosabb elemeit is.

Kiknek ajánljuk?

A kurzus remek kiindulópontot jelent junior projektvezetők, illetve projekt adminisztrátorok számára további módszertan-specifikus képzések elvégzéséhez.

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:
Napjainkban több, általánosan használható strukturált projektmenedzsment módszertan is létezik, melyek a projektek széles skáláján alkalmazhatóak. A tanfolyam során az alapoktól kezdve ismertetjük meg a hallgatókat a projektek, a projektvezetés, valamint a módszertanok fogalomkörével. Erre építve bemutatjuk az ismertebb általános célú módszertanokat, áttekintve azok alapelveit, valamint működését.
 

TEMATIKA

 

1. PROJEKTVEZETÉSI ALAPFOGALMAK

1.1. Definíciók
1.2. Történeti kitekintés
 

2. A PROJEKT FELÉPÍTÉSE

2.1. Projektszervezet
2.2. Fázisok
2.2.1. Projekt előkészítés
2.2.2. Projektindítás
2.2.3. Tervezés
2.2.4. Végrehajtás 
2.2.5. Ellenőrzés
2.2.6. Zárás
 

3. A PROJEKTVEZETŐ FELADATAI

3.1. Projekt irányítás
3.1.1. Jelentések
3.2.  Tervezés
3.2.1. Projektterv
3.2.2. Termék alapú tervezés
3.3. Kockázatmenedzsment
3.3.1. Definíciók
3.3.2. A kockázatmenedzsment ciklus
3.4. Változásmenedzsment
3.4.1. A változáskezelés folyamata
3.4.2. Kivételkezelés
3.4.3. Change management
3.5. Minőségbiztosítás
3.5.1. Definíciók
3.5.2. QMS
3.5.3. Minőségbiztosítási folyamat
3.6. Konfigurációmenedzsment
3.6.1. Dokumentumkezelés
3.7. Soft skills
 

4. PRINCE2

4.1. Folyamatok
4.2. Komponensek
4.3. Módszerek
 

5. PMI PMP

5.1. Folyamatcsoportok
5.2. Tudásterületek
5.3. Folyamatok
 

6. MSP

6.1. Program menedzsment
6.2. MSP irányelvek
6.3. MSP folyamatok
Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

This is an official APMG Agile Project Management Foundation course which provides detailed knowledge of Agile Project Management and prepares for the official APMG exam that our students can take at the end of the training.

This is an official APMG Agile Project Management Foundation and Practitioner course which provides detailed knowledge of Agile Project Management and prepares for the official APMG exams that our students can take at the end of the training.

A legelterjedtebb projektvezetési segédeszköz bemutatása gyakorlati példák segítségével.

A Microsoft Project Server használata, valamint a hatékonyság növelése makrók és scriptek segítségével.

A projektmenedzsment, mint hivatás körében példátlan növekedés és egyre elterjedtebb elismerés tapasztalható. Ahogy a vállalatok egyre inkább bevonják a projektmenedzsmentet üzleti életükbe, világszerte nő a kereslet a hozzáértő szakemberek iránt.

A Project Management Institute (PMI) támogat egy projektmenedzsment hitelesítő programot, melynek célja a szigorú, vizsga-alapú, legmagasabb szintű szakmai minősítő oklevél - a Project Management Professional (PMP)- fejlesztése, fenntartása, értékelése, előmozdítása és alkalmazása. 

PMP vizsgafelkészítő tanfolyamunk biztosítja a szükséges felkészülést a PMI (Project Management Institute) világszerte elismert PMP (Project Management Professional) Certification megszerzéséhez. Tanfolyamunk a PMI által akkreditált, hivatalos képzés.

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink megismerjék a PRINCE2 módszertant és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Foundation nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőség nyílik.

Az e-learning célja, hogy hallgatóink megismerjék a PRINCE2 módszertanát és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Foundation nemzetközi vizsgára, melyet Oktatóközpontunk szervezésében tudnak letenni. Az e-learning csomag egyszeri vizsgalehetőséget tartalmaz.

A képzési program célja, hogy résztvevőink 5 napos oktatáson való részvételükkel időt és pénzt spórolva, 1 hét leforgása alatt PRINCE2 Foundation és Practitioner képesítést szerezzenek.

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertanról, filozófiájáról és képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2 módszertant, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Practitioner nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőség nyílik.

Az e-learning célja, hogy hallgatóink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertanáról, filozófiájáról, képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2 módszertanát, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Practitioner nemzetközi vizsgára, melyet Oktatóközpontunk szervezésében tudnak letenni. Az e-learning csomag egyszeri vizsgalehetőséget tartalmaz. 

Tanfolyam naptár

H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tanfolyam időpontok

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is