fbpx
Örömmel számolunk be az ország első szoftvertesztelő versenyének sikeres megszervezéséről és lebonyolításáról. A több hónapos gigantikus munkát örömmel és sok tanulsággal végeztük. Örömmel azért, mert szeretjük a tesztelést és ...

Örömmel számolunk be az ország első szoftvertesztelő versenyének sikeres megszervezéséről és lebonyolításáról. A több hónapos gigantikus munkát örömmel és sok tanulsággal végeztük. Örömmel azért, mert szeretjük a tesztelést és tanulsággal, mert a beküldött feladatok javítása során a specifikációtól eltérő megoldásokat is kaphattunk. Biztosítjuk képzéseink jövőbeni résztvevőit, hogy a verseny során szerzett tudástöbbletet fel fogjuk használni tesztelői tanfolyamaink során! Örömünkre szolgál, hogy az ’Első Országos Szoftvertesztelő Verseny’ szakmai szervezőjeként egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk a témában, amely oktatói részről is bizonyítja piacvezető pozíciónkat. Ezt az elsőbbséget szeretnénk megtartani a jövőben, ezért bátran ajánljuk az ezzel kapcsolatos minősített tesztelő képzéseinket és az országos méretú tesztelői versenyünk további figyelemmel kísérését.

Rövid összefoglaló a versenyről

Köszönetünket fejezzük ki partnereinknek, akik támogatásukkal hozzájárultak a döntő magas színvonalához és köszönjük versenyzőink munkáját, akiknek kitartásával ismét nőtt a tesztelő szakma megbecsülése és elismertsége. A kedves érdeklődők itt megtekinthetik a szoftvertesztelő verseny hivatalos honlapját, amelyen megismerkedhetnek az izgalmas feladatokkal, a helyezettekkel és támogató partnereinkkel. 

Üdvözlettel: Masterfield Oktatóközpont