fbpx
A Masterfield Oktatóközpont számos az IT témával foglalkozó képzést kínál, melyek elvégzésével a résztvevő olyan tudást szerez, mellyel könnyebben boldogul a munkaerőpiacon. Képzéseink többsége megkövetel valamilyen előképzettséget...

A Masterfield Oktatóközpont számos az IT témával foglalkozó képzést kínál, melyek elvégzésével a résztvevő olyan tudást szerez, mellyel könnyebben boldogul a munkaerőpiacon. Képzéseink többsége megkövetel valamilyen előképzettséget, informatikai ismeretet, de egyre több olyan kurzust is kínálunk, mely a feltételezett felhasználói számítástechnikai ismereten felül nem igényel több tudást. Ennek köszönhetően képzéseinket azoknak is ajánljuk, akik még most ismerkednek az informatika rejtelmeivel, vagy szeretnének pályát váltani.

A Masterfield most egy olyan új módszert ajánl jelentkezőinek, mely segítségével akár otthonról végezhető el a képzés, megtakarítva az esetleges több órás utazást, valamint ennek költségét. Oktatóközpontunk szinte minden képzésére biztosítunk online hozzáférést jelentkezőinknek.

A képzésre történő jelentkezés menete a szokásos módon történik:

          > jelentkezési lap kitöltése és elküldése

          > regisztráció a Masterfield oldalán

A képzési díj kiegyenlítését követően jelentkezőnknek megküldjük a hozzáférést, mely segítségével a Masterfield honlapjára belépve csatlakozhat kurzusunkhoz. Ami kell Önnek, egy nyugodt környezet, számítógép és internet kapcsolat!

Élő oktatásunkon Ön a tantermünkben lévő, illetve más online résztvevőkkel együtt tanulhat. Képernyőjén oktatónkat és a tananyagot is látja, együtt halad a többi hallgatóval, feladatokat old meg és kérdezhet.

Az oktatás a jelenléti képzéssel zajlik, 9.00 órai kezdéssel, szünetek megtartásával 16.30-ig az alábbi ütemterv szerint.

09.00-10.30

10.45-12.15

13.15-14.45

15.00-16.30

 

További információért forduljon Munkatársunkhoz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a 06/1 288-0176-os telefonoszámon.