fbpx

Két új tanfolyamot hoztunk nektek!

2021-06-07

Ismét bővült képzési kínálatunk!

Júniusban kettó új tanfolyammal gazdagítottuk palettánkat, melyeken a csapathatékonyság növelése a fő téma.

Az Együttműködés hatékonyan - Confluence workshop és az Agilis projektmenedzsment - Scrum és Kanban projektek kialakítása Jira eszközzel kurzusok már elérhetőek a kínálatban! Mindkét tanfolyamon élő online becsatlakozással tudtok részt venni munkahelyetekről, vagy otthonról.

Együttműködés hatékonyan - Confluence workshop

Kifejezetten nem csak IT felhasználóknak!

A résztvevők megtanulják kiaknázni a Confluence előnyeit a csapatuk együttműködésének fejlesztése érdekében. Gyakorlati példák segítségével elsajátítják a munkaterületek, oldalak, blog posztok, és ezekhez kapcsolódó jogosultsági beállítások lehetőségeit. Számos közösségi médiában ismert funkciót lesznek képesek alkalmazni a vállalati e-mail forgalom drasztikus csökkentése érdekében. Sablon oldalak, Blueprintek segítségével képesek lesznek kollégáik számára még könnyebbé tenni a Confluence használatát Megismerkedhetnek a leggyakrabban alkalmazott makrókkal, melyek a tartalmak megjelenítését és tematikus strukturálását támogatják.

Tovább a Confluence workshophoz

 

 

Agilis projektmenedzsment - Scrum és Kanban projektek kialakítása Jira eszközzel

 A résztvevők alapos ismeretek birtokába jutnak az Atlassian termékek által támogatott agilis projektmenedzsment világában. Valós életből vett példák segítségével ihletet meríthetnek saját fejlesztési módszertanuk támogatására, továbbfejlesztésére. Széles eszköztárral rendelkeznek a csapat hatékonyságának növelésére akár fejlesztési projektek (Scrum) akár támogatás, vagy gyártás jellegű (kanban) projektek tekintetébe. Képesek lesznek önállóan konfigurálni egy Jira Software példányt a saját üzleti folyamatok támogatására. Egy platform segítségével képesek megvalósítani az áttekinthető projekttámogatást, és a folyamatos fejlődést, valamint a minőséget garantáló retrospekt és after action review típusú, valamint dokumentációs folyamatokat.

A tréning célja, hogy tisztába tegye az Agilitás lényegét, mélyebb megértést biztosítson az Agilitás által ajánlott eszközökről és folyamatokról.

Tovább az Agilis projektmenedzsment kurzushoz