fbpx

HUSTEF nemzetközi szoftvertesztelői konferencia a Hungarian Testing Board által kerül megrendezésre, és mint támogatók, mi is részt veszünk rajta.

A prémium rendezvény a közép-európai régióban a szoftvertesztelés vezető konferenciája. A szakma specialistái gyűlnek össze, a fejlesztéseket élesben használók és a kutatók átadják tudásukat a legfrissebb, legújabb technológiákkal kapcsolatban.

Az eseményt 2017. november 13-15-én rendezik meg a Várkert Bazárban.

A Masterfield Oktatóközpont standja a regisztrációtól balra található. 


Meglepetéssel készülünk!

151 szoftvertesztelő segítségével készítettünk egy átfogó szakmai kimutatást a szoftvertesztelés Magyarországi helyzetéről. Közel 40 kérdést dolgoztunk fel, és egy nagyobb lélegzetvételű, infografikus elemzésben publikáljuk az eredményeinket a HUSTEF konferencia ideje alatt. Hétfő déltől már biztosan elérhetőek az eredményeink az alábbi linken

A HUSTEF-re látogatók kitölthetik az elemzéshez kapcsolódó kvízjátékunkat.

A helyesen válaszolók között kisorsolunk 3 részvételi lehetőséget a legújabb szoftvertesztelői kurzusunkra, az Advanced Test Automation Engineer vizsgafelkészítőre.

A kitöltéshez az URL címet a helyszínen, illetve a HUSTEF alkalmazáson keresztül osztjuk meg a résztvevőkkel. Játsszatok velünk minél többen! :)

 

Advanced Test Automation Engineer vizsgafelkészítő
Időpont: 2018. február 19-21.

Helyszín: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. 

A képzés listaára: 179.500 HUF + áfa.