fbpx
Magyarországon a programozást köztudottan a legkeresettebb és legjobban fizetett szakmák között tartják számon. A területen belül is kiemelt szerepet kap a Java programnyelv. Sikere egyértelmúen abból fakad, hogy sokszínú programozást, ...

Magyarországon a programozást köztudottan a legkeresettebb és legjobban fizetett szakmák között tartják számon. A területen belül is kiemelt szerepet kap a Java programnyelv. Sikere egyértelmúen abból fakad, hogy sokszínú programozást, rengeteg alkalmazásfejlesztést tesz lehetővé és számtalan eszköz támogatja.  

A fejlesztés alapjait ismerő, objektumorientált vagy strukturált programozási ismeretekkel rendelkező hallgatóinknak ajánljuk Java kurzusainkat, akik akár egészen az alapoktól gyakorlatorientált feladatokon keresztül sajátíthatják el a nyelv nyújtotta lehetőségeket.

 

Java alapok (Java SE)

A programnyelv alapjait mutatjuk be, programozást már látott hallgatóink számára, 4 tanulmányi nap alatt.

Következő időpont: szeptember 05-09. 

ára: 69 500 Ft + áfa

 

Java haladó (web és adatbázis programozás)

Az alapok elsajátítása után a nyelvet elkezdhetjük használni webes környezetben. Megtanuljuk a használatát az adatbázis kapcsolatok (JDBC) kialakításától kezdve az architektúra legfelső pontjáig.

Következő időpont: október 10-13. 

ára: 89 500 Ft + áfa

 

Java mester (Java EE)

A Java középfokon álló hallgatóink megismerkednek a Java Enterprise Edition nagyválallalati technológiával és átfogó képet kapnak a nagy teljesítményú alkalmazások fejlesztéséről.

Következő időpont: október 10-13.

ára: 89 500 Ft + áfa

"A Java nem csak egy programozási nyelv, hanem egy technológiai platform. Ha egy szóval akarnám jellemezni, akkor azt mondanám: hordozhatóság. Valóban az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az egyszer megírt kódunkat könnyen tudjuk mozgatni az egyes környezetek (operációs rendszerek, IT architektúrák) között. Ezzel természetesen pénzt és időt takarítunk meg, amely minden IT centrikus nagyvállalatnál fontos tényező. Az sem elhanyagolható szempont, hogy így csökkenthető a vállalat gyártói/beszállítói függősége."  - Bujdosó Géza, vezető Java oktatónk

 

Várunk szeretettel benneteket a dinamikusan fejlődő programozó képzéseinken! :)