Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Vizsga utáni teendők

Vizsga utáni teendők (Kryterion)

A vizsga eredményéről a vizsgázó emailben, vagy bizonyos esetekben postai úton értesül.

A vizsgázással kapcsolatban bővebb információk a Kryterion weboldalán olvashatóak.
Kérjük érdeklődjön kollégánknál (tel: 06-1-288-0176, e-mail: vizsga@masterfield.hu), hogy az egyes gyártóknál sikertelen vizsga esetén hány napot kell kihagyni a két vizsga között!

Vizsga utáni teendők (Prometric, Pearson VUE)

A vizsgától függően azonnal megkapja eredménylapját vagy a gyártó által megjelölt határidőn belül fog tájékoztatást kapni eredményéről. Ezután a gyártó a vizsgára történő jelentkezéskor megadott értesítési címén hivatalosan is tájékoztatja Önt a vizsga eredményéről.

Sikertelen vizsga esetén lehetősége van új vizsgát tenni. A gyártók különféle kötelező várakozási időt írnak elő a következő próbálkozás előtt (pl. 1 hét).
Kérjük érdeklődjön kollégánknál (tel: 06-1-288-0176, e-mail: vizsga@masterfield.hu), hogy az egyes gyártóknál sikertelen vizsga esetén hány napot kell kihagyni a két vizsga között!

Vizsga utáni teendők (TOEFL)

TOEFL iBT azonosítóval és ETS ID-vel rendelkező vizsgázók (akik interneten keresztül regisztráltak be) 2 héttel a vizsga után meg tudják nézni pontszámukat a honlapon (View Scores).
A hivatalos teszteredmény 3-5 héten belül postán érkezik az Egyesült Államokból a vizsgázó címére és a kijelölt intézményekhez.
Amennyiben a vizsgázó nem érte el a megkövetelt pontszámot, ismételt regisztráció és vizsgadíj befizetés esetén lehetősége van a vizsga újbóli letételére a következő naptári hónapban.
A teszt eredménye 2 évig érvényes.

Informatikai vizsgákMasterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700