Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Általánosan tanfolyamainkról

Tanfolyam intenzitása

Tanfolyamainkat általában napközbeni oktatásban szervezzük, azonban egyes képzések esetében lehetőség van esti, vagy hétvégi kurzusainkra jelentkezni.

napközbeni: napi 8 tanóra, 8x45 perc, 9:00-16:30

esti: napi 4 tanóra, 4x45 perc, 17.00-20.30

hétvégi (szombatonként): napi 8 tanóra, 8x45 perc, 9.00-16.30

Kérem tanfolyami jelentkezés esetén figyelje a meghirdetett indulások ütemezését!

Szünetek alatti ellátás

A Masterfield Oktatóközpont arra törekszik, hogy tanfolyami résztvevőinek az adott tudás elsajátítása mellett kellemes környezetet biztosítson.

A Masterfield Oktatóközpontban megszervezett napközbeni tanfolyamok esetén:

Napközbeni kurzusaink során általában két rövidebb szünetet (10.30 és 14.45-kor), illetve egy 1 órás ebédszünetet (12.15) tartunk. A szünetekben büféellátást biztosítunk, mely ásványvíz, tea, kávé, valamint szendvics és friss aprósütemény fogyasztást tartalmaz, melynek díja a képzési díjban foglalt, napi bruttó 1.000 Ft, mely adóterheit a résztvevő fizeti meg.
Amennyiben a képzésen résztvevő ebédet is kér, napi bruttó 1.500 Ft étkezési díjat számolunk fel, mely előre a képzési számlával kerül kiegyenlítésre, adóterheit a résztvevő fizeti meg. Az ebédet a Melódin Étterem biztosítja, mely Oktatóközpontunktól pár perces sétával könnyen elérhető. Étlapukon a levesek és frissensültek mellett főzelékek és kedvező árú menüsorok találhatók, köztük vegetáriánus és gluténmentes ételek is. Heti ételkínálatuk ezen a linken tekinthető meg.

A képzési díjaink ebéd fogyasztást nem tartalmaznak.


Masterfield Oktatóközpont, informatikai képzések és tanfolyamok; Cooper center büfé

A Masterfield Oktatóközpontban megszervezett esti tanfolyamok esetén:

Esti kurzusaink esetében alkalmanként 4 tanóra kerül leoktatásra, általában 1 szünet beiktatásával. A szünetekben büféellátást biztosítunk, mely ásványvíz, tea, kávé, valamint friss aprósütemény fogyasztást tartalmaz, melynek díja a képzési díjban foglalt, napi bruttó 1.000 Ft, mely adóterheit a résztvevő fizeti meg.

A Masterfield Oktatóközpontban megszervezett hétvégi tanfolyamok esetén:

Hétvégi kurzusaink során általában két rövidebb szünetet (10.30 és 14.45-kor), illetve egy 1 órás ebédszünetet (12.15) tartunk. A szünetekben büféellátást biztosítunk, mely ásványvíz, tea, valamint kávé fogyasztást tartalmaz, melynek díja a képzési díjban foglalt, napi bruttó 1.000 Ft, mely adóterheit a résztvevő fizeti meg.

Oktatóközpontunk konyhája a szükséges konyhai felszerelésekkel ellátott, így hozott étel tárolására, melegítésére van lehetőség.

Nyári tanfolyamaink ebéd szünetében, hűsítő fagyit adunk minden hallgatóknak

Megközelíthetőség

Címünk: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. I. emelet

Masterfield Oktatóközpont, informatikai képzések és tanfolyamok; Cooper center

Oktatóközpontunk a Cooper Center területén helyezkedik el. A főbejárat a Róbert Károly körúton található a Kikával szemben, majdnem a Lehel út sarkon. Az udvarra érve tovább kell haladni egyenesen, az épület bejárata az út jobb oldalán lesz megtalálható, a parkolóval szemben.
Oktatóközpontunk biciklivel és motorkerékpárral is megközelíthető, a parkolóban lezárható.


nagyobb térkép
Masterfield Oktatóközpont térkép

nagyobb térképMasterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700